Het schadeformulier of de schade app downloaden?

Bij schade kun je niet zonder een schadeformulier. Je kunt zelf kiezen welke. Je kunt het schadeformulier downloaden op papier of je gaat voor snelheid en gemak met de schade app.

Bij schade kom je er niet onderuit. Jouw verzekeraar verwacht een schade-aangifte. Deze vul je direct na een ongeluk in met de tegenpartij. Kortom, je moet het formulier of de app paraat hebben. Als jij het niet hebt, heeft misschien de tegenpartij nog het formulier of de app. Je kunt de schade app natuurlijk alsnog downloaden. Beter kun je thuis al de voorbereidingen treffen.

Digitaal of schriftelijk schadeformulier downloaden?

Het digitaal schadeformulier heeft de voorkeur van de verzekeraar. Ook voor jezelf heeft de schade app meer vaanrijdingfsformulieroordelen dan nadelen. Een nadeel is dat de tegenpartij wel bereid moet zijn om de schade ook via de app aan te melden. Veel Nederlanders zijn nog gehecht aan het papieren schadeformulier. Eigenlijk jammer, want de nadelen van de schade app vallen in het niet bij de voordelen.

Toch maar het digitale schadeformulier downloaden

Een schadeformulier downloaden is eenvoudig, welke je ook kiest. Graag zetten wij de voordelen van de schade app voor jou op een rijtje. De grootste voordelen van de schade app zijn:

  • Het digitaal schadeformulier downloaden heeft als voordeel dat je het altijd bij je hebt
  • Alleen de vragen die op jouw schade van toepassing zijn krijg je gesteld. In het papieren schadeformulier worden veel vragen gesteld die niet op jouw schade van toepassing zijn
  • Doordat het indienen van de schade veel eenvoudiger is, kan het ook veel sneller. Naar verhouding veel minder vragen
  • Met de telefoon kun je ook gelijk foto’s maken van de schade en de omstandigheden bij het ongeval. Dit kan voor de behandeling van de schade van grote betekenis zijn
  • Na het digitaal ondertekenen wordt de schade gelijk doorgestuurd naar de verzekeraar. Je hoeft niets te versturen

Heb je schade in het verkeer?

Gebruik dan de Schade App, want met deze app heb je geen schadeformulier meer nodig.

Je regelt alles van schade foto’s tot aan de verzekeraar in één keer in Nederland en Europa.

Dus voor gemak en snelheid bij bijvoorbeeld autoschade in het verkeer download je nu de Schade App.

schade app

Bekijk hier onze video

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Download de app

Download via App store Download via Google play