Eenvoudig schade melden met de schadeformulier app

Het is afgelopen met het complexe en met vragen volgepropte schadeformulier. Met de schadeformulier app doe je digitaal aangifte bij de verzekeraar. In meerdere opzichten is dit een grote vooruitgang.

Heb je weleens na een verkeersongeluk een Europees schadeformulier ingevuld? Je bent vragen aan het beantwoorden die maar deels betrekking hebben op jouw soort schade en helaas roepen de gestelde vragen ook weer vragen op. Tijd voor digitalisering! Wat voegt de schadeformulier app toe?

De schadeformulier app vul je sneller in

In de app worden eerst vragen gesteld over het type ongeval. Dit zorgt ervoor dat de vragen daarna zo goed mogelijk afgestemd worden op het soort ongeval. Bij het melden van een aanrijding met een loslopend dier wordt er niet meer gevraagd om het kenteken van de tegenpartij. Na het invullen kun je met de schadeformulier app de melding ook gelijk doorzetten naar de verzekeraar. Dit zorgt weer voor een snellere afwikkeling van de schade.

schadeformulier app

Je kunt in de schadeformulier app niets vergeten

De app controleert of alles ingevuld is voordat je naar de volgende vraag kunt. De aangifte verstuur je dus volledig ingevuld naar de verzekeraar. Met het Europees schadeformulier gebeurt het vaak dat de verzekeraar het formulier nog weer terugstuurt met het verzoek om aanvullende informatie. Of je bent vergeten om de achterkant in te vullen.

Eenvoudig foto’s toevoegen

Eén of een paar foto’s maken veel duidelijk over de toedracht van de schade. Bij het openen van de schadeformulier app is de eerste optie het toevoegen van foto’s. Maak er meerdere, het liefst vanuit verschillende posities. Foto’s zijn belangrijk bewijs.

Gemak

Er zitten meerdere handigheidjes in de schadeformulier app. De groene kaart overschrijven hoeft niet meer. Aan de hand van het kenteken wordt achterhaald waar je verzekerd bent. Ook de locatie kan de app zelf aan de melding toevoegen. Het schadeformulier sturen naar de verzekeraar hoeft ook niet meer. Dat gebeurt namelijk automatisch.

 

Heb je schade in het verkeer?

Gebruik dan de Schade App, want met deze app heb je geen schadeformulier meer nodig.

Je regelt alles van schade foto’s tot aan de verzekeraar in één keer in Nederland en Europa.

Dus voor gemak en snelheid bij bijvoorbeeld autoschade in het verkeer download je nu de Schade App.

schade app

Bekijk hier onze video

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Download de app

Download via App store Download via Google play