Met de schade app jouw autoschade melden

Ingewikkelde schadeformulieren invullen na een ongeval is niet meer van deze tijd. Het kan sneller en veel eenvoudiger. Waarom zou je het niet gewoon doen met de schade app?

Direct na een ongeluk heb je geen zin in het invullen van complexe formulieren. Toch verwacht jouw verzekeraar dat je de schade meldt. Ook nog het liefst samen met de tegenpartij. Het later nog even invullen is niet aan te raden. Op deze manier heb je een grotere kans op verschillende verhalen over de toedracht van de schade. Het gaat vaak om grote financiële belangen. Hierdoor kan de tegenpartij de neiging hebben om het verhaal iets bij te stellen in eigen belang.

Hoe kom je aan de schade app?

Deze kun je hier downloaden. Je weet nooit wanneer je betrokken raakt bij een ongeval. Door de schade app alvast te installeren, kun je latere ongemakken voorkomen. Je kunt ook een proefmelding doen. Je kunt zelfs jouw gegevens alvast voor invullen. Dit lijkt een beetje voorbarig, maar bij een ongeval biedt het jou gemak.

Kun je de schade niet schriftelijk melden?

Ja, dat kan nog steeds, maar de schade app werkt in meerdere opzichten beter. Het bespaart jou niet alleen tijd, maar ook veel regelwerk. Jouw verzekeraar krijgt de melding ook binnen via de schade app en kan gelijk in actie komen. Bij een schriftelijke melding duurt alleen al het versturen twee dagen extra. Een snelle afwikkeling van de schade ben jij ook bij gebaat.

Accepteren alle verzekeraars de schade app?

Ja, de verzekeraars hebben indirect zelfs meegewerkt aan het ontwikkelen van de app. De verzekeraars hebben er namelijk alleen maar baat bij. Zij kunnen een snellere service verlenen en ze krijgen de schademelding direct juist ingevuld binnen. Een belangrijk onderdeel van de schade app is de optie om foto’s toe te voegen. Dit kan voor het aansprakelijk stellen van de tegenpartij zeer nuttig zijn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Download de app

Download via App store Download via Google play